Locatie: Home - Internet

Decos en Snakeware bieden geďntegreerd document en content management

Decos en Snakeware bieden geďntegreerd document en content management Decos, leverancier van document management en Snakeware, leverancier van content management, hebben een strategisch partnership getekend. Het strategisch partnership behelst de inzet van elkaars software, het delen van technische knowhow en het realiseren van de integratie tussen Decos en Snakeware.

Enterprise Content Management
Decos en Snakeware hebben als doel klanten in Nederland een totaaloplossing te bieden voor document en content management. De twee succesvolle bedrijven zien grote voordelen in het partnership dat aanvangt met de door Snakeware te realiseren herintegratie van Decos websites op basis van, welke in maart 2009 worden opgeleverd.

Het partnership en de gezamenlijke marketingactiviteiten zullen een positieve bijdrage leveren aan de verdere groei van beide bedrijven in 2009.

Voor organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare en naadloze integratie tussen document en content management is het vanaf nu mogelijk om het document management systeem Decos D5 aan de veel toegepaste content management software CMS Enterprise van Snakeware te koppelen. Gezamenlijk vormen deze twee applicaties de totaaloplossing voor het stroomlijnen van alle informatiebronnen binnen en buiten organisaties. Nu kunnen gegevens vanuit Decos rechtstreeks gepresenteerd en verwerkt worden binnen op CMS Enterprise gebaseerde websites. Andersom kan ook informatie die door een bezoeker wordt ingevuld op een website automatisch overgenomen en verwerkt worden in Decos D5. “Wij komen met een totaaloplossing in een markt die erg versplinterd is en dat zal onze klanten zeker aanspreken”, vertelt Ate van der Meer, directeur van Snakeware.

Een sterke combinatie

"Wij wilden onze klanten ook graag de voordelen van geďntegreerd content management kunnen bieden", aldus Alrik van Kuijk, Marketing Manager bij Decos. "Je kunt in zo'n geval zelf gaan ontwikkelen, of kijken welke leverancier zich op dit gebied bewezen heeft. In Snakeware, met hun CMS Enterprise software, vonden wij een partij die al ruim acht jaar een betrouwbare oplossing levert voor content management en daarop gebaseerde webtoepassingen. Daarnaast is Snakeware een leverancier met, net als Decos, oplossingen die zich bewezen hebben in diverse sectoren, zoals zorg, onderwijs en de commerciële sector”.

Volgens Johan Nieuwenhuis, technisch directeur van Snakeware, sluiten de applicaties goed op elkaar aan doordat zowel Decos als Snakeware gebruik maken van het Microsoft .Net platform en een praktische kijk hebben op automatisering. Beide organisaties zoeken elkaar actief op, wat resulteert in gezamenlijke ontwikkelingen en marktbewerking. Hierdoor worden de sterke punten van beide organisaties en de software optimaal benut.

Het feit dat Snakeware momenteel de herintegratie van Decos websites verzorgt op basis van de CMS Enterprise software geeft aan dat Decos veel vertrouwen heeft in een goede samenwerking.

Datum: 23 Januari 2009
Bron: Persbericht Snakeware.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet