Locatie: Home - Internet

Online shoppen erg in trek tijdens feestdagen

TNT Post Pakketservice ziet in Nederland het aantal online bestedingen in een rap tempo stijgen. Er wordt meer via het internet verkocht, van kleding tot elektronica en van boeken tot cd's.

Met name in de drukke decembermaand bleek het aantal pakketten dat dagelijks in de sorteercentra van TNT Post Pakketservice werd verwerkt opvallend hoog te zijn.

In totaal vlogen 13,5 miljoen pakketten binnen enkele weken over de band, een stijging van zo'n 15% ten opzichte van dezelfde periode in 2007. TNT Post Pakketservice sorteerde in deze periode ook in het weekend en er werden honderden extra medewerkers ingezet, zowel chauffeurs als sorteerders, om de pakketten op tijd te kunnen bezorgen.

'Steeds meer Nederlanders ontdekken het comfort van internetwinkelen waarbij de aankopen ook aan de deur worden bezorgd', aldus Gerrit Mastenbroek algemeen directeur TNT Post Pakketservice. 'In december zagen we een duidelijke toename van het aantal online consumentenaankopen. Producten als plasmaschermen, spelcomputers en boeken bleken zeer in trek te zijn. Consumenten vergelijken steeds meer de prijzen van producten op het internet en kiezen ook vaker voor het gemak van thuisbezorging'.

Datum: 09 Januari 2009
Bron: Persbericht TNT post

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet