Locatie: Home - Financieel

Enorme belangstelling voor nieuwbouwplannen Zuidhorn

Enorme belangstelling voor nieuwbouwplannen Zuidhorn. Online live presentatie trekt 28 potentiële kopers voor 30 koopwoningen!

De live online presentatie op 16 april jl. van bouwbedrijf Plegt-Vos en nieuwbouwmakelaar NieuwbouwGroningen.nl is een doorslaand succes geworden. Ruim 110 deelnemers hebben de presentatie via internet bijgewoond, hieruit hebben 28 potentiële huizenkopers zich aangemeld. “Dit heb ik sinds 2007 niet meer meegemaakt, oude tijden op de woningmarkt in Groningen herleven”, geeft Luit Tebbens Torringa van NieuwbouwGroningen.nl aan. “Vooral groeiende gezinnen en doorstromers uit de stad Groningen en de regio Zuidhorn tonen veel interesse.”

Vandaag ouderwetse loting vol spanning
Tijdens de presentatie werden de nieuwbouwplannen in de wijk ‘De Oostergast’ in Zuidhorn gepresenteerd. De nieuwbouw in het deelplan ‘Het Noorderlicht’ omvat in totaal 30 woningen, met 2/1-kap woningen en rijwoningen. Het prijsniveau ligt tussen de € 175.000,- en € 250.000,- (v.o.n). “Vanmorgen vindt bij de notaris de loting plaats. Met zoveel potentiële huizenkopers kunnen we weer spreken van een ‘ouderwetse loting’ vol spanning. Het herstel van de nieuwbouwmarkt in Groningen trekt echt aan, de mensen zijn een stuk positiever gestemd en dat is goed nieuws voor de hele regio!”

De online live presentatie kan terug worden gekeken op: http://bit.do/presentatiezuidhorn

Datum: 23 April 2015
Bron: Persbericht NieuwbouwGroningen.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Financieel