Locatie: Home - Internet

Eenvoudig verzend- en retourproces stimuleert online koopbeslissing

LabelsTree.nl introduceert ge´ntegreerde labels voor webshops

Zoetermeer, 31 oktober 2014 - Recent is de website www.labelstree.nl gelanceerd. Op deze website kunnen webshop-eigenaren ge´ntegreerde labels bestellen die het verstuurproces veel eenvoudiger, sneller en professioneler maakt. Ge´ntegreerde labels worden gebruikt om bestelinformatie of facturen samen met een verzendlabel in een keer te printen. Ge´ntegreerde labels bieden webshop-eigenaren veel voordelen doordat alle informatie tegelijkertijd op een vel wordt geprint. Hierdoor is de kans op fouten minimaal en hoeft de factuur niet te worden vergeleken met de labels. De ge´ntegreerde labels van LabelsTree zijn altijd op voorraad en ideaal geschikt voor webshops. Het gebruik is eenvoudig: de ge´ntegreerde labels op standaardformaat sluiten aan op de populaire e-commerce software systemen. Momenteel voert LabelsTree overleg met enkele grote e-commerce partijen over het gebruik van de ge´ntegreerde labels. Webshop-eigenaren kunnen ter introductie op de website www.labelstree.nl een gratis voorbeeld aanvragen.

Gemak stimuleert online koopbeslissing

De labels van LabelsTree zijn multifunctioneel en verlagen het aantal papieren dat per pakket nodig is voor verzending, factuur en retourneren. Het toevoegen van een retourlabel aan een factuur schept vertrouwen bij klanten en zorgt ervoor dat klanten zich binden aan een webshop. Het gemak van bezorging en retourneren weegt voor klanten steeds zwaarder mee in hun koopbeslissing. LabelsTree zet zelf ook in op duurzaamheid: de labels worden geleverd op 100% gerecycled papier uit duurzaam PEFC gecertificeerde bossen. Tevens doneert LabelsTree bij aan CooP-Africa, om zo een directe bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en groei in Afrika. De website www.labelstree.nl is gerealiseerd door internet marketing bureau Jambo Media uit Hardinxveld-Giessendam, specialisten in het bouwen van toegankelijke Magento-webshops.

Over LabelsTree


LabelsTree is een marktleider in het maken van ge´ntegreerde labels. De ge´ntegreerde labels van LabelsTree worden met zorg en met de nieuwste technologie geproduceerd. Een team van experts en professionals - met jarenlange kennis en ervaring - bewaakt continu de hoge kwaliteit. Hiermee heeft LabelsTree een internationale reputatie opgebouwd van topkwaliteitslevering van ge´ntegreerde labels uit voorraad aan de retail en online verkoopmarkten.Datum: 31 Oktober 2014
Bron: LabelsTree

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet