Locatie: Home - Evenement

Damesmodezaak LINHARD in Amsterdam bestaat 90 jaar

Damesmodezaak LINHARD in Amsterdam bestaat 90 jaar. Bezoek burgemeester Van der Laan onderstreept maatschappelijke positie LINHARD

Damesmodezaak LINHARD in Amsterdam bestaat 90 jaar

Amsterdam, 17 september 2014 - Vandaag bestaat damesmodezaak LINHARD exact 90 jaar. De in Amsterdam gevestigde modewinkel is in 1924 opgericht door Ihiel Linhard. Nadat zoon Raymond de winkel overnam, runt sinds 1975 kleindochter Patricia het familiebedrijf aan de Van Baerlestraat. LINHARD geldt als een begrip binnen de damesmodebranche in Amsterdam en verre omstreken. Vaste en nieuwe klanten, maar ook internationale toeristen weten het gerenommeerde LINHARD te vinden. Naast een ruime en altijd trendy collectie zijn warmte, sensitiviteit en een goed advies de belangrijkste pijlers van de succesvolle modewinkel. Met een geheel vernieuwde winkel zal LINHARD haar klanten ook de komende 10 jaar weer volop inspiratie bieden.

Burgemeester Van der Laan bezoekt vandaag LINHARD
Deze week worden er tal van activiteiten georganiseerd in LINHARD. De komst van burgemeester Van der Laan van Amsterdam vormt hierin het hoogtepunt. Vandaag zal de burgemeester Raymond Linhard tussen 17:00 en 18:00 uur persoonlijk toespreken. Na 70 jaar onafgebroken trouwe dienst aan het bedrijf, neemt hij op 87-jarige leeftijd afscheid. Raymond Linhard heeft in die periode een uitzonderlijke bijdrage geleverd aan het economische en maatschappelijke klimaat in Amsterdam. Uiteraard staat mode ook centraal deze week. Op donderdag staat er een spetterende modeshow op het programma waaraan ook buurtwinkels acte de présence geven. Kijk voor meer informatie op: www.linhard.nl.

Datum: 17 September 2014
Bron: Damesmodezaak LINHARD

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement