Locatie: Home - Overig

Vastgoedhandelaar Keizer valt hard maar vindt échte vrijheid

Op 10 juli 2014 is het boek ‘Nevermind’ gelanceerd van auteur Gerard Keizer. Het boek vertelt het bijzondere verhaal van Keizer, die als vastgoedhandelaar ooit een fortuin verdiende. Op zijn 41e is hij al financieel onafhankelijk, zijn grootste levensdoel. Geld staat voor Keizer jarenlang synoniem voor vrijheid. Het loopt anders… Keizer gaat nog harder werken, op jacht naar nog meer geld en status. Keizer is altijd onderweg, op weg naar het volgende doel. In zijn drang naar financiële vrijheid wordt hij slaaf van zijn eigen gedachten en streven. Het plotselinge verlies van zijn totale fortuin en maatschappelijke status brengt de ommekeer: financiële vrijheid wordt ingeruild door échte vrijheid. Een stressvol bestaan wordt een leven zonder angst voor verlies. In ‘Nevermind’ beschrijft Keizer zijn levensverhaal. Van bloei tot aftakeling én de inspirerende inzichten die hem nu onbeperkte vrijheid geven, zonder een fortuin te bezitten. ‘Nevermind’ is een verhaal dat Keizer móést vertellen: voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven en het proces van ontwaken en 'verlichting'. Het boek is verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel (o.a. bij Bruna) en via internet o.a. op Bol.com.

Onvoorstelbare vrijheid
“Ruim 15 jaar heb ik iedere dag keihard gewerkt. Al mijn energie ging op aan mijn ultieme levensdoel: financieel onafhankelijk worden en het liefst zo snel mogelijk”, geeft Keizer aan. “Als ik financieel onafhankelijk zou zijn, zou ik vrij zijn, dacht ik toen nog. Alles moest wijken voor mijn ego. Ik maakte lange dagen, maar vooral mijn hoofd draaide altijd overuren. In feite een enorme paradox! Want mijn grootste verlangen, mijn vrijheid, was in die tijd ver te zoeken. Toen het eenmaal misging, ging het ook goed mis. Ik raakte alles kwijt. Ik maakte hard kennis met mijn diepste angsten, mijn strijd, verzet, maar ook verdriet en paniek. Te midden van mijn allesoverheersende wanhoop, inclusief gedachten aan de dood, duwde het leven me totaal onverwacht naar nieuwe inzichten. Ik wilde niet meer leven vanuit mijn ego, de horizontale mindset, maar vanuit een verticale mindset: vanuit mijn gevoel. Het leven heeft mij nu meegenomen naar een onvoorstelbare vrijheid. Een leven zonder angst voor verlies. Ja, ik had een enorm harde kop en een grote schok nodig om wakker te worden.”

Het boek ‘Nevermind’ is verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel (o.a. bij Bruna) en via internet o.a. op Bol.com.Datum: 10 Juli 2014
Bron: Gerard Keizer

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Overig