Locatie: Home - Internet

Online vlees kopen bij BiologischBeter.nl

Online vlees kopen bij BiologischBeter.nl - Biologisch rundvlees uit Friesland nu in heel Nederland verkrijgbaar!

Online vlees kopen bij BiologischBeter.nl

De nieuwe webshop Biologischbeter.nl – gevestigd in Dokkum – verkoopt puur biologisch rundvlees uit Friesland. Hiermee is het de eerste webshop in Nederland die biologisch rundvlees van Friese bodem verkoopt. De eigenaren van Biologischbeter.nl zijn opgegroeid met biologisch vlees. Al sinds 1987 verkoopt de familie biologisch vlees op tal van markten in Friesland. Tevens heeft de familie een eigen slachterij. Met deze expertise garandeert Biologischbeter.nl haar klanten 100% biologisch rundvlees van Friese bodem.

Persoonlijk contact met bioboeren
“Wij hebben persoonlijk contact met al onze bioboeren in Friesland”, geeft mede-eigenaresse Aukje Visser aan. “Wij werken al jarenlang met hen samen en kennen hun werkwijze goed. Voor ons is dit een belangrijk aspect: wij willen de levensomstandigheden van de koeien weten. Wat voor biologisch eten krijgen de koeien? En hoeveel lichaamsbeweging? Het zijn allemaal factoren die bijdragen aan een stukje biologisch kwaliteitsvlees. Puur en natuurlijk rundvlees uit Friesland, met unieke smaakeigenschappen.”

Bewust eten steeds populairder
Jaarlijks groeit het aandeel biologisch eten in Nederland. Mensen in Nederland worden steeds bewuster van wat ze eten. Waar komt het product vandaan en wat is er mee gedaan? Ook de vraag naar pure smaak en lokale gerechten neemt toe. “Het succes van onze biologische marktkraam onderstreept deze behoefte van de consument. Mensen vinden het prettig dat we hun kunnen vertellen dat al ons rundvlees uit Friesland komt. Deze Friese kwaliteit en service bieden wij nu ook via onze webshop. Een primeur voor Nederland!”

Datum: 23 April 2014
Bron: Online vlees kopen

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet