Locatie: Home - Evenement

Huur vakantiehuis in 2014 onverminderd populair

Huur vakantiehuis in 2014 onverminderd populair. Vakantiehuis huren in Zuid-Fankrijk is een van de vakantietoppers!

Huur vakantiehuis in 2014 onverminderd populair

Trend van zomervakantie later boeken zet door. Net zoals vorig jaar verwacht Topic Travel vakantiehuizen veel belangstelling voor het huren van een vakantiehuis.

De algehele trend van later boeken zet verder door. Desondanks is wel een run te zien op vrijstaande huizen met extra comfort als wifi, buitenkeuken en loungeset.

“Het vakantiehuis lijkt populairder dan andere accommodaties," aldus Topic Travel. “Door de toegenomen werkstress en het minder snel ziekmelden in verband met baanonzekerheid hebben mensen meer dan ooit behoefte aan rust en privacy tijdens hun vakantie. Het verblijf in een vakantiehuis is dan ideaal.”

Favoriete bestemmingen
De meest favoriete bestemmingen voor het huren van een vakantiehuis zijn Frankrijk, Spanje en Italië. Waarbij huizen in de regio’s Zuid-Frankrijk, Dordogne (Frankrijk), Costa Blanca, Costa Brava (Spanje) en Toscane (Italië) het meest geboekt zijn in 2013. De verwachting is dat deze regio’s ook in 2014 het meest gewild zijn.

Nieuwe bestemmingen, breder aanbod
Het aanbod van vakantiehuizen in Andalusië (Spanje) is verder uitgebreid en de nieuwe bestemming Sardinië (Italië) is toegevoegd vanwege opkomende belangstelling. De eerste boekresultaten zijn positief en bevestigen deze belangstelling. Daarnaast is er veel vraag naar vakantiehuizen met voorzieningen als wifi, buitenkeuken en loungesets. “Mensen willen tijdens hun vakantie niet inleveren op het comfort van wat zij thuis gewend zijn”, verklaart Bodlaender.

Datum: 09 Januari 2014
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement