Locatie: Home - Evenement

Kerstmarkt in Hattem - vrijdag 13 december 2013

Kerstmarkt in Hattem - vrijdag 13 december 2013. Bezoek de kerstmarkt in Hattem op 13 december 2013. Hier alle info!

Kerstmarkt in Hattem - vrijdag 13 december 2013

Rond Uit Hattem zorgt ervoor dat de binnenstad van Hattem vrijdag 13 december tussen 14.00 en 21.00 uur vol staat met een grote verscheidenheid aan gezellig ingerichte kramen. Belangstellenden kunnen er terecht voor onder ander winterartikelen, kerstkaarten, kerststukjes, kinderknutsel-workshops, handgemaakte kerstdecoraties en andere kadoartikelen.

Op het marktplein en in de winkelstraten zijn diverse muziek optredens. ‘s Avonds zijn ook de midwinterhoornblazers De Vlijtbloazers uit Wapenveld van de partij. De historische fietsgroep Old Barrel komt in Hattem door de winkelstraten fietsen. De oldtimer fietsen uit de jaren 1895 tot 1980 zien er nog picobello uit. De outfit van het enthousiaste fiets-gezelschap herinnert aan vergeelde kiekjes uit grootmoeders foto album. De groep staat opgesteld bij de fietsenmaker. Als ze niet aan het fietsen zijn, geven ze daar tekst en uitleg over hun fietsen. Verder is het mogelijk om oude voorwerpen op waarde te laten schatten.

In het stadhuis is taxateur Bonhof uit Wapenveld aanwezig. Net zoals in het tv-programma ‘Tussen Kunst & Kitsch’ is het mogelijk schilderijen, keramiek, sieraden, goud, zilver, glas of munten te laten taxeren. Deelname is gratis.

Optredens op de markt:
18.30 Jeugdorkest Ontwaakt
19.00 The All Singers
20.00 ZENtrum dans
20.30 Dickens Orkest

Om 19.30 uur start bij het Toeristisch Informatie Punt een gratis avondwandeling met gezellige lantaarns door het historische centrum van Hattem. De stadsgids Ad Bogaard vertelt de deelnemers onderweg van alles over de geschiedenis van Hattem.

Datum: 04 December 2013
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement