Locatie: Home - Evenement

Kerstmarkt bij Tuincentrum Overvecht

Kerstmarkt bij Tuincentrum Overvecht. Deze vindt plaats in de weekenden van 7 en 8 en 14 en 15 december. Lees verder!

Kerstmarkt bij Tuincentrum Overvecht

Tuincentrum Overvecht aan de Oud Eemnesserweg 23 is klaar voor de decemberdrukte en pakt uit met de Schitterende Kerstmarkt. Deze vindt plaats in de weekenden van 7 en 8 en 14 en 15 december.

Naast de eigen, rijk gevulde kerstafdeling van Overvecht zijn er zo'n vijftien à twintig standhouders die veel extra's bieden.

Het initiatief is ontstaan bij Overvecht-filiaalmanager Gerben de Waal en de eigenaren van Happertjes uit Baarn, Rogier en Carina Engels. Enerzijds om een nieuwe en originele markt in de omgeving van Baarn en Eemnes neer te zetten en anderzijds om meer vindbaarheid te creëren voor het tuincentrum en de producten die op de markt worden aangeboden. Rogier Engels: 'Naast een gezellig kampvuur bieden wij heerlijke verse soepen, broodjes en kleine hapjes aan. En natuurlijk is er glühwein en chocolademelk voor iedereen.'

De marktkramen worden buiten rondom de kerstbomenverkoop geplaatst, wat samen met vuurkorven en kerstversiering een gezellig plaatje oplevert. 'Wij willen met ons enthousiaste en gedreven Overvecht-team een warme en pure traditie creëren die past bij de kerstgedachte', geeft Gerben de Waal aan.

De kerstmarkt is te bezoeken op vrijdag 6 december tot 21.00 uur, zaterdag tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Datum: 04 December 2013
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement