Locatie: Home - Vakantie - Reizen

Auvergne vakantie Frankrijk - Vakantiehuis of gastenkamer

De Auvergne in Frankrijk is een geliefde vakantiebestemming. Vakantiehuis of gastenkamer huren in de Auvergne? Lees verder!

Auvergne vakantie | Vakantiehuis of gastenkamer

De Auvergne in Frankrijk is een oud vulkanisch gebied. Het gebied staat garant voor prachtige vergezichten over de toppen van deze niet meer werkende vulkanen. De Puy de Dôme is er één van, maar er zijn er veel meer.

In de omgeving van Clermont-Ferrand kan men volop genieten van allerlei activiteiten die een vulkanische omgeving mogelijk maakt. Op de flanken van de oude vulkanen zie je regelmatig mensen onder aan een soort grote vlieger (paragliders) als een vogel in de lucht rondzweven.

Ook fietsers en wandelaars komen volop aan hun trekken in de Auvergne. Tal van wandelpaden en fietsroutes (ook voor mountainbikes) zijn uitgezet. Vraag ernaar bij de lokale VVV-kantoren.

Vakantiehuis of gastenkamer in de Auvergne huren?

Heeft u vakantieplannen om naar de Auvergne te gaan? Een vakantiehuis (gîte) huren of verblijft u liever in gastenkamer (chambres d'hôtes). De Auvergne is opgedeeld in 4 departementen. Hieronder vindt u de links naar het betreffende departement. Op de achterliggende webpagina vindt u een ruim aanbod van vakantiehuizen en gastenkamers in de Auvergne:

- overzicht vakantiehuizen en gastenkamers in de AuvergneDatum: 03 December 2013
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Vakantie - Reizen