Locatie: Home - Vakantie - Reizen

Tent huren op Camping de Berard in Zuid-Frankrijk

Tent huren op Camping de Berard in Zuid-Frankrijk? Kijk hier voor info om een tent te huren op Camping de Berard in Zuid-Frankrijk!

Tent huren op Camping de Berard in Zuid-Frankrijk

Camping de Berard in Zuid Frankrijk is een geweldige camping, voor jong en oud. De camping ligt valk achter Grimaud, op enkele kilometers van de baai van Saint-Tropez.

Camping de Berard wordt gerund door familie Monier, zij ontvangen vriendelijk alle campinggasten en spreken goed Engels. De camping bezit een mooi zwembad en een veilig kleuterbad. In het hoogseizoen is er beperkt animatie, maar daar zul niet echt last van hebben, sterker nog: het is een ideale manier om in contact te komen met Fransen.

Op Camping de Berard kun je een fraai gelegen tent huren. Compleet ingericht! De plekken zijn ruim en ook belangrijk: er is schaduw. Huur je een tent op Camping de Berard dan word je ontvangen door een Nederlands beheerders-echtpaar, zij verblijven eveneens op dezecamping.

Voordelen Camping de Berard:

- Vlakbij de Middellandse Zee
- Rustige en gemoedelijke camping
- Mooi zwembad, gezellig terras
- Tent huren op fraaie locatie
- Ideale gezinscamping in Zuid Frankrijk

Tent huren op Camping de Berard?

Heeft u vakantieplannen om een tent te huren op Camping de Berard? Kijk hier hier op het overzicht: Tent huren in Zuid-Frankrijk, bovenaan vindt u info over Camping de Berard Ún een link om een tent te huren. Veel vakantieplezier op Camping de Berard!Datum: 17 November 2013
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Vakantie - Reizen