Locatie: Home - Overig

Frankrijk populairste autovakantieland in 2013

Frankrijk populairste autovakantieland in 2013. Frankrijk voor de 4e keer op rij verkozen tot populairste

Op maandag 22 april 2013 werden de Zoover Awards uitgereikt. Frankrijk is dit jaar wederom verkozen tot populairste autovakantieland door de bezoekers van de beoordelingenwebsite Zoover.nl. Gisteren nam het Frans Bureau voor Toerisme de Zoover Award in ontvangst. Het Frans Bureau voor Toerisme is met recht trots op deze onderscheiding.

Het aantal Nederlandse vakantiegangers dat met de auto op vakantie naar Frankrijk gaat laat ook het afgelopen jaar weer een stijging zien. 84% van de Nederlanders reist met de auto naar Frankrijk. Mede door de goede bereikbaarheid is Frankrijk een zeer geliefde bestemming voor autovakanties.

Dat Frankrijk een populaire vakantiebestemming is, blijkt ook uit het vakantieonderzoek van Zoover, waarin Frankrijk bovenaan in de top 10 staat. Populaire gebieden zijn de Provence en de Côte d’Azur.

Origineel Frankrijk-boek
Recent is het boek 'Altijd Frankrijk' verschenen, een origineel geschreven boek vol Frankrijk. In ruim 30 verhalen neemt de auteur u mee op reis. Het is te bestellen via de website: www.altijdfrankrijk.nlDatum: 24 April 2013
Bron: Altijd Frankrijk

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Overig