Locatie: Home - Evenement

Nintendo Wii U beleeft première op Firstlook 2012 in Utrecht

Nintendo Wii U beleeft première op Firstlook 2012 in Utrecht. Wii U in Utrecht voor het eerst bespeelbaar. Lees verder!

Nintendo Wii U beleeft première op Firstlook 2012 in Utrecht

Aankomend weekend staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van computergames en bijbehorende hardware. Voor het vijfde opeenvolgende jaar toont de internationale game-industrie haar nieuwe line-up van soft- en hardware tijdens dé digital lifestyle beurs van de Benelux, Firstlook. Vele duizenden gamers zullen uit Nederland en België afreizen om de nieuwste interactieve trends en ontwikkelingen te spotten.

Absolute eyecatcher dit jaar is de Wii U, de gloednieuwe console van Nintendo, die in Utrecht voor het eerst speelbaar is. Media en consumenten kunnen voor de eerste keer de toekomst van interactief entertainment ervaren als ze dankzij de revolutionaire Gametablet van de Wii U een computerspel op twee schermen tegelijk gaan besturen. Unieke spelervaringen zijn het gevolg.

Naast de Wii U beleven ook vele kaskrakers voor het komend najaar en winter, zoals bijvoorbeeld Assassins Creed 3, Call of Duty Black Ops 2, Medal of Honor Warfighter, Halo 4, Little Big Planet Karting en Tomb Raider hun Nederlandse vuurdoop op Firstlook.

Datum: 03 Oktober 2012
Bron: Persbericht Blammo Events

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement