Locatie: Home - Internet

Lady Gaga de eerste persoon met 30 miljoen Twitter volgers

Lady Gaga de eerste persoon met 30 miljoen Twitter volgers. Dagelijks 30.000 nieuwe volgers. Lees verder!

Lady Gaga de eerste persoon met 30 miljoen Twitter volgers.

Lady Gaga is de eerste persoon in de geschiedenis van Twitter die meer dan 30 miljoen zal bereiken. Ze laat daarmee ook nog eens Justin Bieber en Katy Perry ver achter zich in de race naar het aankomende Twitter record.

Het groeiende aantal volgers op Twitter is een potentieel bereik dat voor sterren als Lady Gaga haar carrière flink heeft helpen groeien en geweldige kansen biedt voor interactie met fans.

Lady Gaga's aanwezigheid op Twitter kent overigens al eerdere successen. Zo stootte ze ruim 2 jaar geleden de toenmalige nummer 1 - Britney Spears - van de troon om zichzelf te kronen tot Koningin van Twitter. Ze behaalde de toenmalige mijlpaal met 'enkel' 5,7 milljoen volgers.

Een onbeduidend getal alweer als je kijkt naar de huidige top 3 wat betreft de meeste Twitter volgers. Lady Gaga wordt in haar kielzog gevolgd door Justin Bieber (28.5 miljoen) die nog 53 dagen nodig lijkt te hebben om op de 30 miljoen volgers uit te komen. De nummer 3 is Katy Perry (27,2 miljoen) en hoewel zij het hardste groeit van de 3, ziet het er naar uit dat ze de grens van 30 miljoen volgers pas over 71 dagen zal bereiken.

Datum: 03 Oktober 2012
Bron: Persbericht Twittercounter

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet