Locatie: Home - Tips

Virus live security platinum verwijderen van computer

Virus live security platinum verwijderen van computer - Het Virus live security platinum op uw computer? Lees deze tips!

Virus live security platinum verwijderen van computer

Het virus Live Security Platinum is een hardnekkig nep-virusscanner. Het laat zich niet zo maar door van uw computer verwijderen. Volg dit stappenplan op voor het succesvol verwijderen van het virus Live Security Platinum.Stappenplan verwijderen virus Live Security Platinum

1. Start uw computer op in de veilige modus (druk tijdens het opstarten herhaaldelijk op F8 en kies voor Veilige Modus met netwerkfunctionaliteit)

2. Download het programma Malwarebytes Anti-Malware of haal de laatste upload van dit bestand binnen.

3. Doe de volledige scan en bekijk het resultaat. Verwijder vervolgens alle geďnfecteerde bestanden. Bekijk het logbestand.

4. Download vervolgens Hijackthis en maak ook hier een logbestand aan.

5. Start de computer opnieuw (niet in de veilige modus) en ga na of het virus Live Security Platinum van uw computer is verwijderd.

6. Vaak zal dit het geval zijn, u kunt ook nog de programma's CCleaner en Spybot-Search & Destroy laten een draaien.

7. Is het Live Security Platinum niet van uw computer verwijderd. Plaats dan de logfiles van Malware en Hijackthis op de daarvoor opgerichte forums. Ga niet zelf aanpassingen doen in het register van uw computer.

8. Tussentijds kunt u met de sleutel AA39754E-715219CE alvast wel de vervelende pop-ups van het virus Live Security Platinum stop zetten. Het virus is daarmee nog niet van uw computer verwijderd.

Datum: 14 September 2012
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Tips