Locatie: Home - Evenement

Oranje uitgeschakeld op Ek2012

Oranje uitgeschakeld op EK 2012.Oranje verlaat na de poulefase het EK 2012. Lees verder!

Oranje al uitgeschakeld op Ek2012

'We begonnen fantastisch aan de wedstrijd' dat zullen wel de commentaren zijn na de wedstrijd tegen Portugal. 'We konden het niet volhouden, maar dit is hoe wij willen spelen'.

De commentaren zullen net zo voorspelbaar als de afloop van de wedstrijd Nederland - Portugal. De eerste 20 minuten leken op voetbal. We zagen Van der Wiel en Robben sterk openen op de rechterkant. Maar Van Persie... hebben wij die gezien? En Sneijder?

Na de 1 - 0 kantelde de wedstrijd zoals dat zo mooi heet. Portugal werd sterker. Veel sterker. Ook de Duitsers hielpen niet meer. Stekelenburg redde eerste nog een paar keer, maar er was geen houden meer aan. Van der Wiel zakete weer ver terug. Vlaar werd voorbij gelopen door Ronaldo (1 - 1) en Willems zakt door het groene ijs.

En Van de Vaart? Ja die was al op na 20 minuten. Wisselen luidt het motto. En Van Persie? Kan iemand hem bellen om te vragen om zelf maar een wissel aan te vragen: wederom een blamage!

Conclusie: Oranje is niet wedstrijdfit en we zijn gewoon niet goed genoeg. Oranje al uitgeschakeld op Ek2012. En dat na slechts 1 helft spelen.

Datum: 17 Juni 2012
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement