Locatie: Home - Evenement

Ook excuses van Bert?

Wesley Sneijder boodt na de dramatisch verlopen wedstrijd tegen de Duitsers direct zijn excuses aan. Wellicht in de emotie vlak na de wedstrijd maar wl puur. Mede door zijn media-optreden is Sneijder is de enige speler waar Nederland trots op kan zijn.

Excuses. Het woord is al gevallen. Maar waar voor? Iedereen gaat ervan uit dat de spelers hun stinkende best doen. Als het dan eens tegen zit zijn excuses niet echt nodig. Zo voelde de excuses van Sneijder. Aan Sneijder ligt het niet.

Hoe anders voelde dit bij de excuses van Van der Wiel. De ooit zo talentvolle rechtsback van Oranje is na de WK2010 het spoor volledig kwijt. Hij is geen schim meer van de aanvallende back die de tegenstander keer-op-keer zo verraste. Excuses zijn hier zeker op zijn plaats. Eigenlijk is het een schande dat hij speelt.

En Bert? Eindverantwoordelijk voor de totale afgang van Oranje. Zou Bert het durven: zijn excuses aanbieden aan het hele volk? Toegeven dat hij dit keer fout zat. Of zit excuses aanbieden niet in het systeem van Bert?

Datum: 17 Juni 2012
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement