Locatie: Home - Evenement

Van Bommel niet in de basis tegen Portugal

Oranje start niet met Van Bommel tegen Portugal - Van Marwijk durft Van Bommel te passeren tegen Portugal. Lees verder!

Oranje start niet Van Bommel tegen Portugal

Onafscheidelijk zijn ze: Van Bommel en Van Marwijk. Zowel qua voetbal als familie. Van Bommel en Van Marwijk zijn één. Dat ziet iedereen. Al dagenlang wordt er gespeculeerd over het niet opstellen van Van Bommel tegen Portugal. Van Bommel is te traag en speelt fultloos.

Maar een dag voor de wedstrijd tegen Portugal zat Van Bommel er plotseling toch weer. Tijdens de persconferentie had de 35-jarige routinier weer het hoogste woord. En ja, inderdaad gebroederlijk naast schoonvader Van Marwijk. 'We gaan volop ten aanval' stamelde Van Marwijk. Van Bommels ogen glommen. Stel je eens voor dat we winnen en dat de Duitsers ook doen wat ze moeten doen... droomde Van Bommel. Dan speel ik nog een interland!

Heel Nederland schreeuwt om meer dynamiek op het middenveld. Doordekken, beslissende passes en vlijmscherpe duels. Ooit het handelsmerk van Van Bommel. Nu is Mark een oude voetballer, bijna zielig om te zien.

Gelukkig heeft Bert ingegrepen en geluisterd naar het volk. Géén Van Bommel wél Van der Vaart. Ook Huntelaar en Vlaar moeten de Oranje aanvalsmachine richting geven. Succes mannen. Maak Nederlands weer trots.

Datum: 17 Juni 2012
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement