Locatie: Home - Leven

Boer Henk favoriet bij Boer zoekt Vrouw

Boer Henk favoriet bij Boer zoekt Vrouw. Nederland kiest met 55% massaal voor boer Henk. Lees verder!

Boer Henk favoriet bij Boer zoekt Vrouw

De stembussen zijn gesloten. Nederland heeft gekozen. Nee, het gaat hier niet over vervroegde politieke verkiezingen, maar het zesde seizoen van Boer zoekt vrouw dat onlangs begonnen is.

Maar liefst 55% van de Nederlanders durft de voorspelling te doen dat boer Henk de meeste brieven zal ontvangen. Deze 25-jarige boer uit Noord-Holland is ťťn van de boeren die op zoek is naar ware liefde.

Niet geheel opmerkelijk is dat het vooral vrouwen zijn die verwachten dat Boer Henk de meeste brieven zal ontvangen. Daar waar 60% van de vrouwen deze voorspelling durft te maken, denkt slechts 37% van de mannen dat deze jonge boer de meeste brieven zal ontvangen. Onder de mannen scoren ook de boeren Martin, Henrieke en Johan hoog.

Ook is er een duidelijk verschil op te merken in de diverse leeftijdscategorieŽn. Zo denkt 61% van de 18-25 jarigen dat Henk de meeste brieven zal ontvangen, ten opzichte van 52% van de 20-40 jarigen, 38% van de 41-55 jarigen en 33% van de 55-plussers. De oudere leeftijdscategorieŽn geven vaker aan geen voorspelling te durven doen.

Op grote afstand wordt boer Henk gevolgd door boer Martin. In totaal denkt 16% van de Nederlanders dat Martin, wonende te Noord-Holland samen met vier kinderen, de meeste brieven zal krijgen. Bijna 7% van de Nederlanders denkt dat Henrieke, de enige boerin in het mannelijke gezelschap, de meeste brieven toegestuurd zal krijgen.

Datum: 30 Mei 2012
Bron: Persbericht Markteffect B.V.

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Leven