Locatie: Home - Evenement

Friso hartstilstand 50 minuten

Friso hartstilstand 50 minuten. Friso heeft massieve hersenbeschadiging opgelopen. Friso buiten bewustzijn. Lees verder.

Friso hartstilstand 50 minuten
Prins Friso is nog niet bij bewustzijn en het is nog maar de vraag of dit in de toekomst nog zal gebeuren. Prins Friso heeft in totaal 25 minuten onder de sneeuw legen en het hart van Prins Friso heeft 50 minuten stilgestaan. Hierdoor zijn er massieve beschadigingen opgetreden in de hersenen van Prins Friso. Deze gegevens werden verteld door dokter Wolfgang Koller in de persconferentie ontrent de diagnose van Prins Friso op vrijdag 24 februari 2012.

Ski ongeluk Friso
Prins Friso is op vrijdag 17 februari 2012 in Lech (Oostenrijk) getroffen door een lawine, toen hij met een goede skivriend aan het skin was. Direct werd er groot alarm geslagen, Friso werd na 25 minuten onder de sneeuw vandaan gehaald. Hierdoor heeft Prins Friso een hartstilstand opgelopen van in totaal 50 minuten. De afgelopen week heeft op de intensive care van het Landeskrankenhaus in Innsbruck gelegen.

Friso is daar behandeld door een team van artsen onderleiding van dokter Wolgang Koller. De Rijksvoorlichtingsdienst beschreef zijn toestand de afgelopen week als stabiel, maar zei dat hij niet buiten levensgevaar was.Koningin Beatrix dit weekend kort even in Nederland om daarna weer direct terig te keren naar Oostenrijk. Tal van activiteiten krijgen hierdoor een andere invulling of zijn uitgesteld.

Datum: 24 Februari 2012
Bron: redactie Altijdnieuws.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement