Locatie: Home - Evenement

AJAX wint van Manchester United 2 -1

AJAX wint van Manchester United met 2 -1. AJAX wint voor het eerst van Manchester United. AJAX met winst wel uitgeschakeld. Lees verder!

AJAX wint van Manchester United 2 -1
In een afgeladen Old Trafford heeft AJAX voor een daverende sensatie gezorgd door te winnen van Manchester United. Al vroeg kwam AJAX op achterstand. Slap verdedigend werk van Vertonghen gaf Manchester United al na 5 minuten vleugels. Maar gedurende de 1e helf herpakte AJAX zich wat resulteerde in enkele kleine kansen. Lodeiro was er echt dicht bij maar scoorde uit een buitenspel situatie.

Open voetbal wedstrijd
Ozbiliz was een stuk doortastender en scoorde voor AJAX de gelijkmaker. Daarna ontstond er een open wedstrijd waarbij Manchester United nooit echt aandrong. Vijf minuten voor tijd keerde plots de echte spanning terug: Alderweireld kopte van steenhard raak. Uiteindelijk bleef de score 2 - 1 steken, maar gaat de winst van AJAX op Manchester United mag nu al als historisch worden betiteld.

AJAX trainer De Boer teleurgesteld
Ondanks de winst was AJAX trainer De Boer allerminst euforisch. "De speelden veel te slordig, bijna AJAX onwaarig. We hoefden helemaal niet bang en we hadden met 3 - 1 kunnen winnen, nee moeten winnen. We hebben een hele grote kans hier in Manchester laten liggen op de volgende ronde te halen", aldus een fanatieke De Boer.

Datum: 23 Februari 2012
Bron: redactie AltijdNieuws.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement