Locatie: Home - Evenement

Leeuwarden 2018 - Impuls voor toerisme in Leeuwarden

Leeuwarden in 2018 als Culturele Hoofdstad van Europa is impuls voor toerisme in Leeuwarden. Lees verder!

Leeuwarden 2018 - Impuls voor toerisme in Leeuwarden

Culturele Hoofdstad geeft Leeuwarden een enorme sociale -, culturele - en economische impuls. Voor nu, 2018 en ver daarna. De provincie Friesland en de gemeente Leeuwarden zijn het er over eens om Leeuwarden voor te dragen als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.

De positie van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 wordt zoveel mogelijk gekoppeld aan een aantal grote programma's en projecten waar Leeuwarden sterk in is: de binnenstad, energie en water, Digitale Agenda Fryslân en de ontwikkeling van de University Campus Fryslân. Bewoners en bedrijven in Leeuwarden worden geprikkeld mee te doen en met nieuwe ideeën te komen om Leeuwarden en Fryslân nog krachtiger te maken.

Nu al kan Leeuwarden economisch profiteren van deelname aan de verkiezing Culturele Hoofdstad Europa 2018. Leeuwarden zal zich steeds nadrukkelijker doen gelden. Zowel in Nederland als i het buitenland. Voor de musea, horeca en hotels in Leeuwarden is Leeuwarden 2018 een unieke kans. Binnenkort kunnen ondernemers zich dan ook aanmelden op de toeristische website Leeuwarden 2018 die Leeuwarden nu en in 2018 gaat promoten.

Datum: 22 Februari 2012
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement