Locatie: Home - Financieel

Autoruithersteller Emmen verdacht van miljoenen fraude

Autoruithersteller Emmen verdacht van miljoenen fraude. Bedrijf heeft 2 miljoen aan frauduleuze declaraties ingediend. Lees verder!

Autoruithersteller Emmen verdacht van miljoenen fraude
Een autoruithersteller uit Emmen is verdacht van een miljoenen fraude. De directeur en drie medewerkers van het autoruitherstelbedrijf zijn aangehouden. Het bedrijf uit Emmen was actief op parkeerplaatsen bij supermarkten. Zo'n 100 mensen waar werkzaam voor de autoruithersteller uit Emmen.

Automobilisten werd proactief gevraagd om schade aan een autoruit te herstellen. Vaak werd een geheel autoruit gedeclareerd terwijl dit in de praktijk niet eens was vervangen. In totaal zijn er 16 verzekeringsmaatschappijen benadeeld, waaronder Unive. Het Verbond van Verzekeraars spreekt van een grote zaak.

Fraude bij autoruit herstellers is geen onbekend fenomeen in Nederland. In NOS Nieuwsuur werd ook aangegeven dat dit het topje van de ijsberg is. Nederlandse automobilisten moeten beter nadenken waar zij - bij een eventuele schade - hun autoruit laten herstellen. De frauduleuze autoruithersteller uit Emmen is opgepakt, bezittingen als huizen en goudstaven zijn in beslag genomen.

Datum: 21 Februari 2012
Bron: ę redactie AltijdNieuws.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Financieel