Locatie: Home - Leven

Rutger Castricum kraakt in DWDD

Rutger Castricum kraakt in DWDD. Rutger Castricum stevig aangepakt in DWDD door oa. Jan Mulder en Felix Rottenberg. Smullen!

Rutger Castricum kraakt in DWDD
Televisiekijkend Nederland kent Rutger Castricum. Je vindt Rutger Castricum leuk of niet. Een tussenweg is er niet. Rutger Castricum is snel. Voor velen te snel. Denk maar eens aan de omhelsing met Elfstedentocht voorzitter Wiebe Wieling. Alles leek geregisseerd, tot de omhelzing. En zo zijn er tal van voorbeelden te noemen waarin Rutger Castricum iedereen te snel af is.

Het acteren van Rutger Castricum wekt veel wrevel op in Nederland. Men is niet voorbereid op de slinkse manier van vragen stellen. Job Cohen kan er een boek over schrijven, maar daar is Jeroen Mirck al mee bezig. En ja, we hebben zelf in PowNews kunnen zien hoe Jeroen zelf begint te hakkelen als Rutger Castricum voor de deur staat.

Rutger Castricum gast in DWDD
Op 20 februari 2012 was Rutger Castricum te gast bij DWDD. Hij zou er zijn nieuwe boek komen presenteren. Het liep anders. Iets wat Rutger Castricum zou moeten herkennen. Maar Jan Mulder, Felix Rottenberger en Matthijs van Nieuwkerk waren scherp. Scherper als Rutger Castricum zelf. 'Je maakt een bange indruk', zei Van Nieuwkerk na de discussie. 'Oh, ik ben helemaal niet bang', zei Rutger Castricum. Rutger Castricum kraakte. Erg? Nee hoor! Heel Nederland heeft kunnen zien dat Rutger Castricum ook maar een heel normaal mens is.

Datum: 21 Februari 2012
Bron: redactie Altijdnieuws.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Leven