Locatie: Home - Politiek

Onzichtbare Cohen nu trending topic op Twitter

Onzichtbare Cohen nu trending topic op Twitter. Cohen (voor fractieleider PVDA) stapt op en is direct zichtbaar. Lees verder!

Onzichtbare Cohen nu trending topic op Twitter
Iedereen heeft de presentatie van Cohen nog wel op het netvlies. Met kroonprins Cohen zou de PvdA politiek Nederland wel eens een appeltje schillen. En terecht, zo leek het. Cohen had een status opgebouwd als burgemeester van Amsterdam. Buurgemeester van Nederland leek in het verschiet. De peilingen gierden omhoog. De geknakte rozen van de PvdA stonden stijf in vaas. Van politiek genot.

Maar toen..... Cohen moest ook de politieke arena in. OK, dossierkennis was bij te leren maar zijn presentatie niet. Zo bleek al snel. Hakkelend kwamen de standpunten en antwoorden er uit. En soms helemaal niet. Voor de media was het niet moeilijk om Cohen z'n flaters op het beeldscherm te krijgen. Een goed debat was zeldzaam. Stijf, houterig, leeg en anno 1980. Dat is het beeld dat heel Nederland heeft van Cohen, anno 2012. O ja, onzichtbaar. Heel erg onzichtbaar. Daar is vandaag een einde aangekomen. Zowel Cohen (1) als de PvdA (3) staan in de top-3 van trending topics op Twitter. Dat heeft onze Job toch maar even gedaan, klasse Job!Datum: 20 Februari 2012
Bron: © redactie Altijdnieuws.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Politiek