Locatie: Home - Leven

John Guidetti - shirt uit voor nieuwe tattoo

John Guidetti - shirt uit voor nieuwe tattoo - John Guidetti ontving een rode kaart maar heeft een nieuwe tattoo. Zien!

John Guidetti - shirt uit voor nieuwe tattoo
John Guidetti - de ad interim spits van Feyenoord - heeft een nieuwe tattoo. En die mochten wij allemaal zien. John Guidetti had er graag een rode kaart voor over, want eerst komt John Guidetti, dan z'n tattoo en dan.... Feyenoord. En de wedstrijd tegen PSV? Die komt er helemaal niet voor John Guidetti.

Ook Ronald Koeman kreeg rood. Een rood hoofd wel te verstaan. Al voor de scheidsrechter de rode kaart trok voor John Guidetti had 'onze John' het al kunnen zien aan kleur van Ronald Koeman. Koeman kon zijn ogen niet geloven. Eerst scoren dan een shirt uit trekken. Zelf deed Ronald Koeman ooit in Duitsland hele andere dingen met een voetbalshirt. Maar dit geheel terzijde.

De rode kaart en tattoo vanJohn Guidetti deed natuurlijk weer veel stof opwaaien in medialand Nederland. 'Een act' werd geroepen. 'Dom' riep John Guidetti zelf die vervolgens snel zijn verontschuldigingen aanbood. Oud Feyonoord trainer Mario Been opperde ooit om het voetbalshirt vast te naaien aan de broek. Hij had recht van spreken. In zijn tijd als trainer van NEC overkwam de 'shirt-act' hem meerder malen. Toch maar introduceren?

Datum: 20 Februari 2012
Bron: redactie Altijdnieuws.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Leven