Locatie: Home - Financieel

Achmea verkoopt arbodienst Achmea Vitale

Achmea verkoopt arbodienst Achmea Vitale. Achmea Vitale gaat deel uitmaken van het Zorg van de Zaak Netwerk. Lees verder!

Achmea verkoopt arbodienst Achmea Vitale
Achmea Vitale gaat deel uitmaken van het Zorg van de Zaak Netwerk. Moederbedrijf Achmea en het Netwerk hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de arbodienstverlener. Deze transactie past uitstekend in de strategie van 's lands grootste verzekeringsgroep om zich te concentreren op haar verzekeringsactiviteit. Het aanbieden van arbodienstverlening is juist wel een kernactiviteit van het Zorg van de Zaak Netwerk. Alle 800 medewerkers van Achmea Vitale gaan mee over naar de nieuwe eigenaar. FinanciŰle details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Achmea Vitale is medio 2008 ontstaan uit de samenvoeging van drie arbodiensten (Achmea Arbo, Commit en Prevend). Achmea Vitale gaat binnen het Zorg van de Zaak Netwerk als zelfstandig bedrijf verder onder de naam Arbo Vitale.
Het Zorg van de Zaak Netwerk (875 medewerkers) is een initiatief van diverse samenwerkende bedrijven, die gespecialiseerd zijn in werk en gezondheid. Hiertoe behoren de arbobedrijven MaetisArdyn en Health Services, alsmede een aantal expertisebedrijven op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers (GIMD, Skils en Margolin).

Datum: 16 Januari 2012
Bron: Persbericht ACHMEA

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Financieel