Locatie: Home - Vakantie - Reizen

Bretagne in Frankrijk populair als vakantiebestemming

Bretagne in Frankrijk populair als vakantiebestemming. Prachtige natuur, prima campings en vakantiehuizen. Lees verder!

Bretagne in Frankrijk populair als vakantiebestemming
Bretagne in Frankrijk is ook in de komende zomervakantie een populaire vakantiebestemming van Nederlanders. Dit blijkt uit onderzoek van de website www.bretagnevakantiegids.nl. De website met concrete Bretagne vakantie informatie en accommodatie laat maandelijks een sterk groeiend aan unieke bezoekers zien. Met name de campings aan de kust en de vakantiehuizen in noord Bretagne zijn populaire vakantie accommodaties. Bretagne in Frankrijk wordt iedere zomervakantie – maar ook in het voor- en naseizoen - druk bezocht door Nederlandse toeristen. Het heerlijke klimaat, de schitterende natuur, de talrijke activiteiten maar ook de kwaliteit van de campings en vakantiehuizen spreekt veel Nederlanders aan.

Luxer segment gewild
“Veel mensen zijn zich al weer volop aan het oriënteren voor de zomervakantie”, vertelt Hans van der Mey, eigenaar van de website bretagnevakantiegids.nl. “De slechte zomer in Nederland zijn zij daarbij nog niet vergeten. Bretagne wordt op websites, forums en social media geroemd als één van de favoriete vakantiebestemmingen in Frankrijk. Zelf merken we dat toeristen al weer naarstig op zoek zijn naar een geschikte camping of een vakantiehuis. Opvallend is de trend naar het luxere segment. Met name de vakantiehuizen in Bretagne zijn gewild. Sowieso is water een must voor Nederlandse toeristen want ook de interesse van campings direct aan een de kust is groot.”

Bretagne: alles voor perfecte vakantie
Bretagne heeft alles voor een perfecte vakantie. Lange zandstranden, machtige rotsen en inhet binnenland zijn tal van gorges waarin prachtig kan worden gewandeld. Pittoreske dorpjes als Erquy en Concarneau zorgen voor de typische Bretonse sfeer. Het klimaat is aangenaam. “Juist deze unieke combinatie maakt Bretagne zo populair”, vervolgt Van der Mey. In Bretagne is veel te doen en te zien, volop genieten van natuur, cultuur, activiteiten of juist lekker relaxen bij het zwembad. Ideaal dus om in de zomervakantie met het gezin op vakantie te gaan naar Bretagne. Ook de accommodatie in Bretagne is uitstekend. De campings in Bretagne, vakantiehuizen in Bretagne en vakantieparken in Bretagne zijn van een zeer goede kwaliteit, een aspect waar Nederland veel waarde aanhechten.”

Datum: 04 Januari 2012
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Vakantie - Reizen