Locatie: Home - Evenement

Julian Assange (Wikileaks) spreekt op EIM2012

Julian Assange (Wikileaks) spreekt op EIM2012 - Bezoek EIM2012 op 23 mei 2012 en laat je door Assange inspireren. Lees verder!

Julian Assange (Wikileaks) spreekt op EIM2012
EIM2012 is het jaarcongres over informatieproductiviteit voor CIOs van grote ondernemingen in Nederland. In 2012 vind het congres voor de vierde keer plaats. Het congres heeft een reputatie hoog te houden qua exclusieve en onverwachte sprekers. Het doel van EIM2012 is CIOs te inspireren met nieuwe inzichten uit opvallende hoek die bijdragen aan het creren van meer waarde met informatie.

Het thema voor komend jaar is de impact van maatschappelijke trends op informatieproductiviteit. Twee belangrijke trends zullen sowieso aan de orde komen. In de eerste plaats zal de bekende hersenonderzoeker Dick Swaab presenteren over wat recente ontwikkelingen ons leren over hoe organisaties slimmer te kunnen maken. De andere belangrijke maatschappelijke trend met impact is transparantie. De toenemende druk op transparantie vanuit overheid, publieke opinie en activistische organisaties vormt zowel een kans als een bedreiging voor CIOs.

Met het vastleggen van Julian Assange (frontman van Wikileaks) meent de organisatie te beschikken over een vooraanstaande spreker over transparantie. Hij zal antwoord geven op de vraag waar de huidige trend volgens hem toe zal leiden. EIM2012 zal plaatsvinden op 23 mei 2012. EIM2012 is voor CIOs en alleen op uitnodiging te bezoeken.

Datum: 29 December 2011
Bron: Geen Bron

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Evenement