Locatie: Home - Financieel

Enorm prijsverschil zorgvergelijkingssites

Enorm prijsverschil zorgvergelijkingssites - Prijsverschil zorgvergelijkingssites komt door aanvullende dekkingen. Lees verder!

Enorm prijsverschil zorgvergelijkingssites
Honderdduizenden Nederlanders gaan de komende week op zoek naar een aantrekkelijk aanbod voor een zorgverzekering. De vergelijkingssites zijn in deze zoektocht erg populair, maar laten onderling grote prijsverschillen zien. Deze prijsverschillen kunnen honderden euro's bedragen. Zo blijkt uit onderzoek van.

De prijsverschillen tussen de vergelijkingssites doen zich met name voor bij zorgverzekeringen met een aanvullende dekking. Naarmate de dekking van de zorgverzekering uitgebreider is nemen de prijsverschillen tussen de vergelijkingssites toe. Ongeveer 90 procent van de Nederlanders heeft een zorgverzekering met aanvullende dekking.

De prijsverschillen worden met name verklaard door de kortingen die de vergelijkingssites weten te bedingen bij de zorgverzekeraars. Hiernaast speelt compleetheid een rol. Geen enkele vergelijkingssite kan de zorgverzekeringen van alle zorgverzekeraars aanbieden.

Datum: 27 December 2011
Bron: Persbericht Uwzorgverzekeringsite

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Financieel