Locatie: Home - Financieel

Hypotheekrenteaftrek onaantastbaar voor Geert Wilders

Hypotheekrenteaftrek onaantastbaar voor Geert Wilders. PVV wil tijdens onderhandelingen hypotheekrenteaftrek zo laten. Lees verder!

Hypotheekrenteaftrek oplossing voor nieuwe bezuinigingen?
In politiek Den Haag wordt steeds meer gesproken om de huidige hypotheekrenteaftrek regeling in te zetten om de nieuwe bezuinigingen van 4-10 miljard deels te kunnen opvangen. Tal van politieke partijen beraden zich op dit moment over een eventuele aanpassing binnen de huidige hypotheekrenteaftrek regeling. Minister De Jager (CDA) gaf recent in het programma Buitenhof nog dat aan beperking van de hypotheekrente aftrek per saldo niet veel zal opleveren. "Lastenverzwaring brengt ons als Overheid niet het broodnodige geld".

Hypotheekrenteaftrek onaantastbaar voor Geert Wilders en PVV
Geert Wilder - en dus de gehele PVV - is helder in zijn standpunt omtrent het eventueel aanpassen van de hypotheekrenteaftrek. Voor Geert Wilders blijft de huidige hypotheekrenteaftrek onaantastbaar. Dit geldt voor zowel voor lage als hoge hypotheken. Geert Wilders wil met de handhaving van de huidige hypotheekrenteaftrek regeling zekerheid bieden aan alle mensen in Nederland. Tijdens nieuwe onderhandeling zet de PVV in op het korten van Ontwikkelingshulp. De hypotheekrenteaftrek is onbespreekbaar voor Geert Wilders (PVV).

Datum: 13 December 2011
Bron: ęredactie Altijdnieuws.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Financieel