Locatie: Home - Leven

Cambuur biedt uitvaart plus uitvaartkist voor de echte supporter

Cambuur biedt uitvaart plus uitvaartkist voor de echte supporter. SC Cambuur mag zich verheugen in een grote schare, trouwe supporters. Échte supporters. Wij zijn daar als club trots op. Wij weten ook dat andere clubs in het betaalde voetbaal daar met een jaloerse blik naar kijken. Jaloezie is per slot van rekening een hoge vorm van bewondering.

Wij weten ook dat het leven eindig is. In de loop der jaren hebben wij tal van keren op gepaste wijze afscheid moeten nemen van trouwe supporters. Vaak gebeurde dat met het houden van een minuut stilte voor aanvang van een thuiswedstrijd. Dat is het minste wat je als Cambuur kan doen. Althans tot dusver.

Wij willen daar graag een facet aan toevoegen. In samenwerking met Infinitas Uitvaart&Zorg in Leeuwarden wil de directie van SC Cambuur trouwe supporters de mogelijkheid bieden om bij overlijden de uitvaart vanuit het stadion te laten plaatsvinden. Wij hebben daar als geen ander de mogelijkheden en de ruimten voor. Uit onderzoek bij tal van supportersverenigingen van voetbalclubs is gebleken dat er wel degelijk de behoefte is om de clubliefde op die manier te kunnen uiten bij overlijden. Cambuur for ever, Cambuur voor eeuwig in ons hart.

Behalve de uitvaart biedt de club ook de mogelijkheid om de weg naar de laatste rustplaats te laten plaatsvinden in een speciale Cambuur-uitvaartkist, om rouwbrieven te laten drukken met het Cambuur-logo en uiteraard om na de rouwplechtigheid samen te komen in het stadion voor een korte nabetrachting.

SC Cambuur zal graag de nodige informatie verschaffen om op een Cambuurwaardige manier afscheid te nemen van supporters.

Datum: 15 November 2011
Bron: Persbericht Cambuur

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Leven