Locatie: Home - Financieel

Ajax kansloos tegen Real Madrid

Ajax kansloos tegen Real Madrid. Ajax speelt aanstaande dinsdag tegen de grote favoriet uit groep D van de Champions League, Real Madrid. Beide ploegen troffen elkaar vorig jaar ook al in de poulefase. Volgens de quoteringen van Toto maakt Ajax geen schijn van kans, namelijk Real Madrid (1,13) en Ajax (10,24).

De statistieken spreken voor zich. Zo heeft Real Madrid de beste spelers ter wereld in het team met meerdere internationals uit verschillende topvoetballanden als Duitsland, Portugal, Spanje en ArgentiniŰ. De grote man bij Real Madrid is sterspeler Cristiano Ronaldo. Hij scoorde het afgelopen seizoen de meeste doelpunten in de Primera Division en werd hiermee topscorer van Spanje met 40 doelpunten. Vorig jaar verloor Ajax bij Real Madrid met 2-0 en verloren ze thuis met 0-4. De laatste keer dat Ajax van Real Madrid won, was met 0-2 op 22 november 1995.

De oddsetters van Toto denken dat Ajax wel een kans maakt, ook al is deze minimaal. "Real Madrid zit in een sportieve dip. De ploeg heeft vorig weekend nog een wedstrijd verloren en afgelopen woensdag hebben zij gelijkgespeeld. De Spaanse sportkrant AS, die vooral in Madrid en omstreken veel wordt gelezen, vroeg in een onderzoek onder haar digitale lezers om een oorzaak aan te wijzen voor het plotselinge falen van Real Madrid. Maar liefst 69% van de 75.000 deelnemende lezers aan het onderzoek acht Mourinho persoonlijk verantwoordelijk voor het laten liggen van vijf punten."

Datum: 25 September 2011
Bron: Persbericht Lotto

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Financieel