Locatie: Home - Tips

App Store SEO

App Store SEO wordt steeds belangrijker. App Store SEO zorgt er mede voor dat een App gevonden wordt in de diverse App stores. Hieronder leest u enkele SEO tips waarmee u de vindbaarheid (en omzet!) van uw App kan vergroten.

App Store SEO tips

- de titel is het belangrijkste marketinginstrument binnen de App store. U heeft 100 posities voor een prikkelende én zoekmachine vriendelijk tekst. Wij kunnen deze voor u schrijven!

- het tweede hulpmiddel dat de App store aanreikt zijn de keywords. Ook hier krijgt u exact 100 posities om je mobile app in keywords te beschrijven.

- pas uw icoon frequent aan, denk bv. aan de seizoenen, feestdagen of speciale gebeurtenissen. Hoewel dit geen SEO-tactiek is kan het aanpassen van een icoon impact op de verkoop/gebruik van uw App (tip: gebruik ogen in uw icoon).

App Store SEO onbekend

App Store SEO is nog onbekend in Nederland. Met de enorme groei van mobiel internet, mobile marketing en Apps neemt App Store SEO een steeds belangrijke positie in binnen de lancering én positionering van een App. Naast SEO zijn ook een App website, Social Media, persberichten, Teaser Video's en Tweets belangrijke onderdelen.

Meer weten over App Store SEO en Marketing?

U ontwikkelt of bezit al een App en wilt optimale performance? Neem contact op met One Step More. De experts binnen Online PR en Communicatie!

Website: www.onestepmore.nl




Datum: 10 Juni 2011
Bron: www.onestepmore.nl

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Tips