Locatie: Home - Internet

LINQ5 koppelt Exact software aan Magento webshops

Groningen, 12 maart 2010 – Tijdens de recent gehouden partner conference van Exact is LINQ5 gekozen tot één van de 3 Exact Rising Stars van 2009. In korte tijd is LINQ5 uitgegroeid tot een van snelst groeiende Exact dealers van Nederland. Met name de goede samenwerking binnen het Exact netwerk, de uitstekende band met ondernemers en de drang naar innovatie sprak de jury aan. Het afgelopen jaar heeft LINQ5 veel tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van een koppeling tussen de software van Exact en de internettechnologie van Magento webshops.

Met deze koppeling wordt het gehele logistieke en administratieve proces achter een webshop uitgevoerd en bewaakt. Exact Nederland is zeer verheugd over de innovatieve slagkracht van het Groningse LINQ5 en neemt het product op binnen haar portfolio. De succesvolle werkwijze van LINQ5 blijft landelijk niet onopgemerkt; steeds meer webshops en internetbedrijven zijn geïnteresseerd in de diensten van LINQ5.

Samenwerken met ondernemers

“Dit zijn mooie momenten voor ons”, erkent René Albertema, mede-eigenaar van LINQ5. “Onze focus ligt nadrukkelijk op samenwerken en vernieuwen. Het voelt dan ook heel goed dat Exact dit inziet en ons beloont met de Rising Star Award 2009!” Deze prijs wordt uitgereikt aan de Exact partner die in 2009 de meeste groei in omzet heeft gerealiseerd. Amper 1,5 jaar na de oprichting en de start van verkoop van Exact-producten, heeft LINQ5 zich een sterke positie verworven als Exact dealer. Volgens het juryrapport zit het succes vooral in de nauwe band die LINQ5 heeft met de ondernemers en collega partners.

Koppeling Exact en Magento

“Dit jaar zien wij, ondanks de huidige crisis, met vol vertrouwen tegemoet”, vervolgt Albertema. “Wij hebben fors geïnvesteerd in de koppeling tussen Exact software en Magento webshops. De realisatie van de webshop van Twinlife is daarbij voor ons een uitstekend moment geweest om Magento beter te leren kennen. De koppeling tussen Exact en Magento was tot op heden nog niet mogelijk, maar biedt nu een scala aan mogelijkheden voor webshops, internetbedrijven en Exact zelf. Binnenkort zal Exact Nederland deze koppeling dan ook opnemen in de productportfolio. Voor ons is dit wederom een bevestiging dat onze focus de juiste is.”

Over LINQ5

LINQ5 behoort tot de snelst groeiende Exact-dealers van Nederland en tot de absolute top als het gaat om maatwerk oplossingen. Wij beheersen alle facetten van (online) technieken die vandaag de dag de dienst uitmaken. LINQ5 is actief binnen elke branche. Wij zetten onze talenten graag in voor middelgrote bedrijven en instellingen die ICT zien als één van dé hulpmiddelen voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Albertema, telefoon 050-5445030, e-mail info@linq5.nl

Datum: 12 Maart 2010
Bron: Persbericht LINQ5

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet