Locatie: Home - Internet

Proserve neemt belang in Clanhost

Per 1 februari 2010 heeft het moederbedrijf van proserve een meerderheidsbelang genomen in het bedrijf Clanhost; één van de top drie Game Server Providers (GSP) in de Benelux. Dankzij deze samenwerking heeft Clanhost haar positie als GSP in de wereld van online gaming en e-sports aanzienlijk weten te versterken.

Het komende jaar zal er veel veranderen voor de klanten en partners van Clanhost. Het productaanbod op gebied van dedicated servers en colocatie zal aanzienlijk worden uitgebreid en het gebruikersgemak betreffende het beheren van game- en voice servers zal flink verbeteren. Daarnaast zal Clanhost een geheel nieuw hardware platform in gebruik nemen voor het hosten van game servers.

Momenteel wordt druk gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe website van Clanhost. Hiermee zal het aanzienlijk eenvoudiger worden om diensten te bestellen en zal directe activering na betaling mogelijk worden. Beheren van de geleverde diensten zal mogelijk zijn via het nieuwe beheersysteem wat samen met de nieuwe website ontwikkeld wordt. Veel handelingen die momenteel nog worden uitgevoerd door afdeling support kan de klant straks zelf verrichten via het nieuwe beheersysteem.

Datum: 05 Maart 2010
Bron: Persbericht proserve

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet