Locatie: Home - Internet

Persbericht schrijven lancering nieuwe website of webshop is belangrijk

Een persbericht schrijven tijdens de lancering van een nieuwe website of webshop is belangrijk. Uit recent onderzoek blijkt nog eens dat 43% van de webshops in Nederland het genereren van online traffic het moeilijkst vinden. Het schrijven en versturen van persberichten (ook binnen social media) geeft een boost aan de indexering van een website en aan de toestroom van goede traffic. Online PR Bureau One Step More schrijft en plaatst frequent persberichten voor startende websites en webshops.

Goed persbericht zorgt direct voor bezoekers op website

"Een goed persbericht schrijven is een specialisme", stelt Hans van der Mey, copywriter van online PR Bureau One Step More. "Naast voldoende nieuwswaarde zal het persbericht ook de juiste zoektermen moeten bevatten. Daarnaast zal bij het online plaatsen van het persbericht de mogelijkheden van linkbuilding volledig moeten worden benut. Veel ondernemers hebben geen inzicht in deze online mogelijkheden en zien daarom nog te vaak af van het versturen van een persbericht. Ze laten hiermee een significante groei van traffic en omzet liggen."

Een goed persbericht wordt ook opgepakt binnen Social MediaOver One Step More

Online PR Bureau One Step More helpt - al 10 jaar lang - bedrijven met een succesvolle internetstrategie. One Step More adviseert en voert uit. Van een advies over een bestaande website tot het online lanceren van een webshop. One Step More is auteur van diverse internet marketing boeken (o.a. Marketingfacts Jaarboek 2008 & 2009 en het IAB Digital Marketing Handbook). Ook is One Step More medeauteur van de LOI cursus Online Marketing.

Meer weten over online PR?

Voor meer informatie over online PR kunt u contact opnemen met Hans van der Mey, eigenaar One Step More, 06 - 12 868 726 / info@onestepmore.nl

Datum: 11 Januari 2010
Bron: Persbericht One Step More

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet