Locatie: Home - Internet

Bloknood heeft wereldwijde primeur met LEGO DUPLO webwinkel

Deze week is Bloknood, 's werelds eerste webwinkel voor LEGO DUPLO, officieel van start gegaan. De nieuwe Nederlandse website is wereldwijd uniek, omdat Bloknood zich als eerste en enige exclusief richt op het topmerk DUPLO van LEGO. De lancering van Bloknood wordt in de maanden november en december feestelijk gevierd met een kleurwedstrijd voor peuters en kleuters.

Bloknood wordt bewust gelanceerd in de eerste week van november. Gisteren werd de 'Grote stadsdierentuin' van LEGO DUPLO namelijk winnaar van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2009, de belangrijkste vakprijs voor speelgoed van Nederland. LEGO won met deze DUPLO-set in de rubriek Peuter (0-4 jaar). Concurrent en aartsrivaal PLAYMOBIL won dezelfde ereprijs in de rubriek Kleuter (4-6 jaar).

De naam Bloknood is een duidelijke woordspeling. Directeur-eigenaar Ward van der Put van het moederbedrijf Briksets licht de keuze voor specialisatie in DUPLO toe: "Bij de meeste webwinkels met speelgoed hangt DUPLO er maar een beetje bij. En dat vaak letterlijk, ergens onder andere LEGO voor oudere kinderen en tieners. Dat maakt het vinden van geschikt speelgoed voor jonge ouders en grootouders erg lastig. Een aparte webwinkel voor DUPLO is een gebruikersvriendelijke oplossing die voorziet in een grote behoefte."

Datum: 05 November 2009
Bron: Persbericht Bloknood

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet