Locatie: Home - Internet

Nieuwe Restaurantgids met de favoriete adresjes van Smulweb-bezoekers

Nederland is sinds vandaag een restaurantgids rijker: de Nationale Restaurantgids. Deze rijk geïllustreerde gids bevat ruim 1.800 uiteenlopende restaurants waarbij alle regio's ruimschoots vertegenwoordigd zijn. Waar bestaande gidsen zich beperken tot enkel toprestaurants of Randstedelijke hotspots voor de hip and trendy, biedt De Nationale Restaurantgids juist de persoonlijke favorieten van echte liefhebbers in elke regio.

De Nationale Restaurantgids is een initiatief van Smulweb, de grootste culinaire site van Nederland en is tot stand gekomen door Smulweb-bezoekers te vragen naar hun persoonlijke favorieten bij hen in de buurt. Hierdoor biedt de Nationale Restaurantgids een bijzondere en uitermate gevarieerde selectie restaurants voor iedereen die houdt van lekker uit eten gaan. De Nationale Restaurantgids is vanaf 4 november 2009 verkrijgbaar in de boekwinkel en kost 14,95.

Bij de samenstelling van de gids is kritisch gekeken naar de motivering van de tips. Daarnaast is gelet op diversiteit van karakter van de restaurants en de regionale spreiding.

Datum: 03 November 2009
Bron: Persbericht Hill & Knowlton Ned. BV

Meest gelezen afgelopen 5 dagen:

Meer nieuwsberichten: Internet